Toto není internetový obchod, ale pouze prezentace obchodu. Objednané zboží neposíláme. Lze vyzvednout pouze na prodejně.

difuzér ZEN, DF12W, osvěžovač a zvlhčovač vzduchu, bílý / 569601

difuzér ZEN, DF12W, osvěžovač a zvlhčovač vzduchu, bílý / 569601

Popis:

Hlavní technické parametry:
hlavní texty:
příkon:
12W
objem nádobky:
100ml
rozměry (základna x výška):
18x12x8cm
hmotnost:
0,37kg

Charakteristika:

Zvlhčovač vzduchu s difuzérem aromatizuje a zvlhčuje vzduch. Kombinuje účinky vodní mlhy a esenciálních olejů. Pomocí jemného ultrasonického vlnění rozkládá esenciální oleje na extrémně malé mikročástice, aniž by je zahříval. Oleje si tak zachovávají původní vůni i léčivé účinky. Aromadifuzér vám pomůže vytvořit z každého pokoje vonící oázu a navodit relaxační atmosféru.

Bez přidání esenciálního oleje vám aromadifuzér poslouží jako zvlhčovač vzduchu. Přidáním konkrétního esenciálního oleje můžete sobě, nebo vašim blízkým pomoci s různými obtížemi. Postačí pár kapek kvalitního oleje a můžete ulevit rýmě, kašli, bolestem hlavy, nebo špatnému usínání. Správně zvolený olej vyčistí vzduch, nebo vám jednoduše zpříjemní pobyt v místnosti, ve které se právě nacházíte.

Vhodný do obytných prostor, dětských pokojů, jednacích místností, masážních salónů, wellnes center apod. Vhodně zvolenými esenciálními oleji můžete podpořit relaxační atmosféru v ložnici, dezinfekci vzduchu či klidný spánek v dětském pokoji. Koncentraci v pokoji studenta anebo uvolněnou komunikaci, ať už doma nebo v pracovním prostředí.

Používejte vždy kvalitní oleje. Použitím levných, umělých olejů sice vytvoříte voňavé prostředí, ale tělo a mysl si neodpočinou. Citlivým osobám může naopak uškodit. Například bolestí hlavy apod.

Běžná cena: 1190

Běžná cena: 1 190,00 Kč
Cena s DPH: 1 190,00 Kč
1190
Košík je prázdný.
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 793 e-shop systém banan.cz